Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot schitteren in eerste trailer voor Netflix-film Red Notice

Netflix dat is niet alleen series en binnenkort ook games, maar natuurlijk ook films. De streamingdienst investeert zelf ook in Netflix Originals op het vlak van series en films, en een van die films, meteen ook de duurste tot op heden, is Red Notice.

En die film kan al rekenen op een cast om U tegen te zeggen. Niemand minder dan Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot vertolken immers de hoofdrol in deze actiekomedie.

Het verhaal gaat als volgt: Een door Interpol uitgegeven Red Notice is een wereldwijd alarm om de meest gezochte criminelen van de wereld op te jagen en te vangen. Maar een gedurfde overval brengt de beste profiler van de FBI (Johnson) en twee rivaliserende criminelen (Gadot, Reynolds) samen, waardoor niemand weet wat er gaat gebeuren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)