Belgisch boksdrama Cool Abdoul vanaf 15 oktober in de bioscoop

Cool Abdoul

Zoals de Amerikaanse aankondigers het zo fantastisch kunnen roepen: Let’s get ready to rumble!

Op 15 oktober mogen we een nieuwe Belgische film in de bioscopen verwelkomen: Cool Abdoul. Dit wordt een biopic over de ‘rise and fall’ van de beroemde én beruchte Gentse bokser Ismaïl ‘Cool’ Abdoul, gespeeld door Nabil Mallat. De andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Anemone Valcke die zijn vriendin Sylvie speelt en Johan Heldenbergh die de rol van zijn trainer opneemt.

Cool Abdoul zal in première gaan op het Filmfest Gent, een perfecte locatie voor deze film aangezien hij zich voornamelijk in en rond Gent afspeelt. De film werd geregisseerd door Jonas Baeckeland. Het scenario werd ook door hem geschreven, samen met Fikry El Azzouzi en Wouter Van Haver.

Check hieronder de eerste trailer of ga vanaf 15 oktober naar je dichtstbijzijnde bioscoop.

Geef er een lap op!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.