Paramount schuift releases van Jackass Forever, Mission: Impossible 7 én Top Gun Maverick door naar 2022

Jackass Forever

Het coronavirus blijft maar roet in het eten gooien van de bioscoopzalen. Net nadat bekend raakte dat James Bond’s No Time To Die eind september eindelijk zijn opwachting zal maken in de zalen, maakt Paramount bekend dat de releases van enkele kleppers naar volgend jaar verschuiven.

Het eerste slachtoffer is de reunie van de meest geschifte bende ooit: Jackass Forever. Deze vierde langspeelfilm met onder andere Johnny Knoxville in de hoofdrol had normaal gezien eind oktober te zien moeten zijn in de zalen. Maar Paramount heeft volgens Deadline beslist om de release uit te stellen naar de eerste week van februari 2022.

De volgende slachtoffers zijn twee films met Tom Cruise in de hoofdrol. De eerste is de reboot van de klassieker uit de jaren ’80: Top Gun Maverick. Deze film zal pas eind mei 2022 verschijnen. Tot slot is er de release van Mission: Impossible 7 die doorschuift naar augustus 2022.

Een opvallende keuze van Paramount, dat zo geen enkele filmrelease meer heeft dit jaar…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.