Sony serveert ons volgende week donderdag een nieuwe PlayStation Showcase!

PlayStation Showcase September 2021

Pak je agenda er even bij en hou volgende week donderdag 9 september tussen 22u00 en 22u40 vrij. Want op dat moment zendt Sony een nieuwe PlayStation Showcase uit.

Tijdens deze showcase, die 40 minuten zal duren, zal Sony meer informatie geven over de PlayStation 5-games die eind dit jaar/begin volgend jaar zullen verschijnen. Het zal hier gaan over games van enerzijds de PlayStation Studios en anderzijds games van andere grote gameontwikkelaars.

Ik hoop nieuwe beelden te zien van Horizon Forbidden West én eindelijk wat gameplay van de nieuwe God of War. Sony geeft verder nog mee dat we géén nieuwe info over de next-gen PlayStation VR moeten verwachten.

Je kan de PlayStation Showcase volgende week donderdag 9 september om 22u00 volgen via YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.