Zoveel plek heb je nodig om Marvel’s Guardians of The Galaxy op je PS5 te installeren

Marvel's Guardians of the Galaxy

Als er één game is waarnaar ik reikhalzend uitkijk, is het ongetwijfels Marvel’s Guardians of The Galaxy. Ik ben helemaal klaar om me samen met de Guardians te laten meenemen op het intrigerende single player avontuur dat Eidos Monreal voor ons heeft klaar staan.

De game verschijnt op 26 oktober en zal twee dagen daarvoor al te preloaden zijn wanneer je de game via de PlayStation Store besteld. Hou wel minstens 41.234 GB vrij op je harde schijf, al kan dat nog meer worden. Want er wordt naar het schijnt gewerkt aan een day one-patch die enkele bugs moet killen.

Deze info is afkomstig van PlayStation Game Size, die erom bekend staat erg betrouwbaar te zijn met dergelijke info.

Marvel’s Guardians Of The Galaxy is vanaf 26 oktober beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switcht en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.