“We onderhandelen over een Death Stranding-sequel”

Death Stranding

Nu de Death Stranding Director’s Cut voor de deur staat, is het stilaan uitkijken of we een sequel mogen verwachten of niet. En het is niet ondenkbaar dat we die ook krijgen…

Als we IGN Brazil en hun partnersite AdoroCinema mogen geloven dan zou acteur Norman Reedus, die je ook kent uit The Walking Dead bevestigd hebben dat de sequel “in onderhandeling is” op dit moment.

Volgens beide partijen zou Norman Reedus (Sam Bridges in de game) het volgende gezegd hebben: “Ik denk dat we zijn bezig met een nieuwe Death Stranding.” Waarna hij vervolgde met “Het spel is in de onderhandelingen op dit moment, dus … Yay.”

Er is dus hoop voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)