Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds zijn de PS Plus games voor september

PlayStation Plus

Voor de tweede maand op rij zijn de PS Plus games iets vroeger dan voorzien naar buiten gekomen. Ook nu zou de oorzaak weer een lek zijn.

Nadat vorige maand het lek bij PlayStation zelf lag, zou de informatie nu naar buiten gebracht zijn via een Frans forum, genaamd Dealabs.

Wat mogen de gamers met een PS Plus-abonnement dus verwachten?

PS5-gamers mogen zich opmaken voor de geestige party- en coöp game (voor gamers met een hongerke), genaamd Overcooked! All You Can Eat. Deze editie bevat Overcooked! en Overcooked! 2 in verbluffende en verbeterde 4K visuals, en daarbovenop met extra add-on content.

Voor PS4-spelers is er Predator: Hunting Grounds, een asymmetrische multiplayer shooter waarin je het met je team opneemt tegen de enige echte Predator.

Tot slot is er voor PS4 ook nog Hitman 2. Kruip in de huid van Nr 47, de beste huurmoordenaar ter wereld en reis de wereld rond om je doelwitten uit te schakelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)