PS5-versie The Medium heeft ook zijn launch trailer te pakken

Bloober Teams horrorspel The Medium is reeds een tijdje beschikbaar op Xbox (Game Pass). Eind deze week verschijnt deze bijzonder game eindelijk op PlayStation 5.

Ontwikkelaar Bloober Team, die je zeker kent van The Blair Witch game, laat eind deze week zijn bijzonder horrortitel The Medium los op PS5-gamers.

Daar hoort natuurlijk ook een launch trailer bij of wat had je gedacht. The Medium laat zich omschrijven als een psychologisch horrorspel in een third-person perspectief met gepatenteerde dual-reality-gameplay. Je reist dus voortdurend tussen twee wereld wat de game iets unieks geeft.

Het spreekt voor zich dat de PS5-versie ook gebruik zal maken van de features van de PS5 en diens DualShock controller.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)