Valheims eerste grote update heeft officiële releasedatum beet

Als er één game dit droge jaar qua games deels gered heeft, dan is het Valheim wel. De razend populaire viking survival game was een schot in de roos en werd al snel een enorme hit op Steam. Met veel content en een heel stabiele performantie is het duidelijk het voorbeeld van hoe je een Early Access-game moet aanpakken.

Het was echter al een hele tijd stil omtrent content updates voor de game. Tot nu dan, want eindelijk heeft de eerste content update voor Valheim een releasedatum beet. De Hearth and Home update zal op 16 september te downloaden zijn.

De update bevat onder andere een gloednieuw voedselsysteem, aanpassingen aan het blokkeren, nieuwe manieren om je goud en schatten tentoon te stellen, nieuwe recepten, nieuwe crafting opties en meer.

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.