Pragalicious serveert: Hands-on met Ubisofts Riders Republic

Dat onze Luca, Brazi voor de vrienden, een gladde jongen is, en een hoogvlieger die bovendien graag door Leuven scheurt op zijn fiets, dat hoef je ons niet meer te vertellen. Bovendien is hij een fan in hart en nieren van SSX. Met andere woorden de geknipte kerel om aan de slag te gaan met Riders Republic.

Of het nu op het land, in de sneeuw of in de lucht is, het maakt Luca allemaal niets uit. Getuige daarvan zijn fratsen in Ubisofts extreme sports open-spelwereld mmo Riders Republic.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)