The King’s Man verschijnt 22 december in de bioscoop

Het wordt een mooi eindejaar voor de fans van de The King’s Man-filmreeks. We krijgen niet alleen een nieuwe trailer te zien voor het derde deel uit de reeks, maar meteen ook een releasedatum.

The King’s Man, dat is een beetje James Bond, spionnen, criminelen, terroristen, humor, actie, spektakel, mooie vrouwen en een flinke portie pure ontspanning. Alles wat een mens van een film verwacht eigenlijk.

Vandaag serveren we jullie een trailer, en releasedatum (22-12-21), voor de derde (al wordt hij eigenlijk de eerste) film uit de reeks, namelijk The King’s Man.

The King’s Man, die ons meeneemt naar WOI, is een prequel op Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)