Monsterlijke haai gespot in Megalodon Rising-filmtrailer

Ooit de film The Meg(alodon) gezien met Jason Statham? Ja? ’t was gene vette. Nee? Steek er je tijd niet in. De vraag is nu of The Asylums Megalodon Rising het nog beter/slechter gaat doen dan de haai van Jason.

De nieuwe Megalodon Rising trailer toont ons wat er gebeurt wanneer het militair-industrieel complex het opneemt tegen de blijkbaar niet uitgestorven megalodon.

En als je fan bent van haaien, dan moet je zeker de game Maneater checken. Daar speel je zelf een haai die volledig los mag gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)