Netflix lost spannende trailer voor thriller Intrusion

Verhuizen, naar een volledig nieuwe buurt, streek of land waar je niets of niemand kent. Alleen of met zijn tweeën, het blijft toch iets aparts. Zeker wanneer je de eerste nacht meteen inbrekers over de vloer krijgt. Kan je dan je nieuwe buren vertrouwen?

Wanneer een man en vrouw verhuizen naar een klein stadje, laat een inbraak de vrouw getraumatiseerd achter en achterdochtig dat de mensen om haar heen misschien niet zijn wie ze lijken.

Freida Pinto (Slumdog Millionaire) en Logan Marshall-Green (Spider-Man: Homecoming) spelen de hoofdrollen in het super spannende Intrusion, vanaf 22 september exlcusief te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)