Sword & Shield—Evolving Skies, de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding nu uit

Pokémon-kaarten verzamelen, iedereen (of toch bijna iedereen) doet het, zelfs ondergetekende. Die verzamelaars krijgen er nu weer wat kaarten bij om hun collectie uit te breiden.

In Sword & Shield—Evolving Skies kunnen spelers zich vermaken met de populaire Eevee en al zijn evoluties in een en dezelfde set. Sommige evoluties van Eevee hebben Battle Styles, zoals Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX.

Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op een nog strategischere speelwijze met de komst van Pokémon van het type Dragon, zoals Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX, die hun opwachting maken in de Sword & Shield-serie.

De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box en bevat 15 Pokémon VMAX, 18 Pokémon V, 33 full-art Pokémon V, 24 Trainer-kaarten, 5 full-art Supporter-kaarten en een speciale Special Energy-kaart.

Trainers in België en Nederland kunnen daarnaast een speciale code verkrijgen waarmee ze in Pokémon Sword of Pokémon Shield een Dynamax Crystal ontvangen. Hiermee kunnen ze in een Max Raid Battle een Gigantamax Duraludon treffen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)