Nieuwe Saints Row-trailer neemt ons mee door levendige wereld van Santo Ileso

Eerder deze week, tijdens Gamescom Opening Night, kondigde Volition de reboot van Saints Row officieel aan. Vandaag maken we kennis met de wereld van Santo Ileso.

De nieuwste trailer levert een schat aan informatie van de creatieve geesten bij Volition en biedt een exclusieve eerste blik op verbluffende gameplay-momenten en de spannende nieuwe wereld van Saints Row.

Daarnaast is in de trailer de Amerikaanse acteur Bryce Charles te horen als stem van de default-baas in de game, en krijgen spelers een indruk van de rivaliserende gangs, frisse toon en nieuwe personages. Dit alles binnen de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit.

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor de Xbox One en Xbox Series X|S, PlayStation 4- en PlayStation 5 en de Epic Games Store voor pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)