fbpx

Bouw en beheer je eigen pretpark in Bandai Namco’s Park Beyond

Park Beyond

Wie is er nu geen fan van pretparken? De echte fans die zijn natuurlijk helemaal gek van games als Planet Coaster en/of Rollercoaster Tycoon. Die games krijgen er binnenkort een concurrent bij.

Bandai Namco kondigt namelijk een pretparksimulator aan, genaamd Park Beyond. En net zoals die andere games moet je ook hier je eigen pretpark uit de grond stampen, beheren en er vooral voor zorgen dat je bezoekers gelukkig zijn en terugkeren.

En het leukste natuurlijk je eigen attracties en coasters bouwen, en vooral hoe zotter hoe beter want dat hebben de mensen graag.

De game wordt ontwikkeld door Tropico 6-ontwikkelaar Limbic Entertainment.

Hieronder alvast een cinematic trailer om in de sfeer te geraken. De game verschijnt in 2022 o ppc, Xbox Series X/S en PS5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: