Fall Guys brengt de helden van Jungle Book naar Ultimate Knockout

Fall  Guys blijft zichzelf vernieuwen en zorgt voor een constante stroom aan zinnige en onzinnige updates!

Binnenkort kunnen we in Ultimate Knockout aan de slag met onze favoriete helden van Jungle Book! Van 3 tot 12 september komt het King Louie In-Game event eraan. We gaan dus heel wat van beren kunnen leren in onze schattige maar aartsmoeilijke battle royale. 

Tijdens dit event zullen we opnieuw challenges krijgen voorgeschoteld om verschillende costumes te unlocken. Zo zal je Mowgli, Shere Khan, Baloo en King Louie kunnen vrijspelen. 

Mediatonic brengt opnieuw enkele geliefde helden naar Fall Guys, na onder andere Ratchet & Clank en de Doom Slayer. 

Vanaf volgende week vrijdag is de opdracht duidelijk: een kroontje op de kop van elke Jungle Book-held! 

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.