fbpx

The King of Fighters XV verschijnt 17-02-22

Koch Media laat weten dat hun nieuwe vechtspel The King of Fighters XV vanaf 17 februari 2022 verkrijgbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X|S.

The King of Fighters XV heeft maar liefst 39 speelbare personages, waaronder populaire klassieke vechters, teruggebrachte fan-favorieten en personages met een belang voor het verhaal. De helden van elke sage komen hier voor het allereerst samen, wat dit een onmisbaar moment maakt in de King of Fighters verhaallijn. Het verhaal uit de Story Mode van de vorige game wordt hier voortgezet. Helden van the Orochi, NESTS en Ash sagas zijn allemaal in The King of Fighters XV te vinden en maken ieder deel uit van de explosieve climax.

Het klassieke drie-tegen-drie vechtsysteem is terug in The King of Fighters XV samen met een aantal nieuwe features waaronder shatter strike, waarmee spelers aanvallen van hun tegenstander kunnen tegengaan. Met een verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick) kunnen spelers door middel van snelle knoppencombinaties snel combo’s uitvoeren. Deze features, gecombineerd met vernieuwde en kleurrijke special moves, zorgen ervoor dat de explosieve gameplay spannend is voor zowel veteranen als nieuwkomers.

The King of Fighters XV ondersteunt lokaal 1-2 spelers en 2-8 spelers online. Spelers kunnen kiezen uit verschillende online modi waaronder ranked en casual match, room match en online training. In de nieuwe Draft VS-modus probeer je sneller dan je tegenstander jouw favoriete personage te pakken, voordat zij dat doen. Er wordt gebruik gemaakt van Rollback Netcode voor een zo soepel mogelijke online ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d