fbpx

Devolver Digital kondigt Cult of the Lamb aan

Het zijn speciaal mannen en vrouwen daar bij Devolver Digital. Ze doen lekker hun eigen ding, durven experimenteren en vooral uitpakken met unieke titels. Dat is ook nu weer het geval.

Cult of the Lamb, een duister spel over het leiden van een sekte in een afbrokkelende wereld van rituelen en ruïnes.

De game maakt gebruik van een krachtige gameplay loop van base building en dungeon crawling. Cult of the Lamb, gisterenavond onthuld tijdens de Opening Night Live showcase, verschijnt in 2022 op pc en consoles.

Cult of the Lamb plaatst ons in de rol van een bezeten lammetje dat van de ondergang is gered door een onheilspellende vreemdeling. Aan ons om als dank een loyale aanhang op te bouwen in zijn naam.

Begin je eigen cultus in een land vol valse profeten en waag je in diverse en mysterieuze regio’s om een loyale gemeenschap van bosaanbidders op te bouwen en verspreid je woord om de enige ware cultus te worden.

Elke excursie in het uitgestrekte rijk onthult steeds grotere hordes nieuwe en gevaarlijkere vijanden, evenals rivaliserende sektes waarvan de invloedrijke leiders verslagen moeten worden om hun macht te absorberen en de dominantie van jouw sekte te bevestigen.

Een beetje Goat Simulator meets Dungeon Keeper?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: