fbpx

April O’Neil is speelbaar in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Goed nieuws voor de fans van de Teenage Mutant Ninja Turtles, en in het bijzonder het personage April O’Neil.

Tijdens Gamescom Opening Night kregen we een nieuwe gameplay trailer te zien. En in die trailer werd duidelijk gemaakt dat April O’Neil een speelbaar personage is.

Verwacht geen kung-fu toestanden van de jongedame. Zij zal er immers op los meppen met haar microfoon en andere items die je van een televisiejournaliste mag verwachten.

Geïnspireerd door het iconische ontwerp van de Turtles uit 1987, brengt Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge de iconische ninja’s van New York City tot leven met pixel art die niet zou misstaan in je favoriete retrospeelhal.

Van confrontaties met beruchte rivalen als Bebop en Rocksteady tot de terugkeer naar kenmerkende locaties als Dimension X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een groots eerbetoon aan de klassieke TMNT beat-em-ups met zijn eigen moderne snufjes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: