Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september op consoles

Focus Home Interactive en New World Interactive laten weten dat hun tactische co-op-shooter Insurgency: Sandstorm op 29 september verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One.

Insurgency: Sandstorm staat bekend om zijn grimmige weergave van moderne oorlogsvoering met een focus op dodelijke korte-afstandsgevechten, snelle, objective-gerichte multiplayer-actie en intense co-op-gameplay.

De game is reeds een dikke hit op pc en waagt volgende maand dus zijn kans op consoles.

Spelers die Insurgency: Sandstorm, de Deluxe Edition of de Gold Edition pre-orderen ontvangen de Warlord Gear-set en de Peacemaker Gear-set. De Deluxe Edition omvat Insurgency: Sandstorm en de Year 1 Pass, terwijl de Gold Edition ook de Year 2 Pass omvat die in het jaar na de release verschijnt. Elke jaarpas biedt spelers 16 cosmetische sets, terwijl de Year 2 Pass goed is voor nog eens 4 instant-reward-items.

Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september 2021 voor PlayStation 4 & Xbox One. De game biedt backwards compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S op een 4K-resolutie en 60 FPS.

In 2022 krijgt de game meer next-gen-verbeteringen, inclusief support voor speciale features van de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)