Helikopter simulator game Comanche nu beschikbaar

Gamers die reeds een flinke poos meedraaien herinneren zich zeker nog ontwikkelaar NovaLogic. Deze studio leverde in een ver verleden toppers af als de Delta Force- en Comanche-games. Delta Force (1998), een game waar ik toen helemaal aan verslaafd was, krijgen we waarschijnlijk nooit meer terug. Comanche wel.

Comanche, nu uit Early Access en beschikbaar op Steam, is een moderne helikoptershooter die zich afspeelt in een alternatieve toekomst. Vecht in de evoluerende single player-campagne, beheers je vaardigheden in Conflicts-missies of ga de strijd aan met andere spelers in de explosieve teamgebaseerde multiplayerspeltypen.

Vecht in de zich ontwikkelende single-player campagne en maak het verschil in een conflict van wereldwijde proporties. Na het Iraans-Amerikaanse RQ170-incident, waarbij een UAV werd gehackt en buitgemaakt via cyberoorlogsvoering, blies het Amerikaanse leger in het geheim de ontwikkeling van het RAH-66 helikopterprogramma voor speciale operaties nieuw leven in.

Het doel was een uiterst wendbare en geavanceerde stealth-oorlogsmachine te ontwikkelen die in staat was om in risicovolle omgevingen op lage afstand opererende drones in te zetten.

Het programma was een totaal succes, en de Comanche speciale eenheden leken niet te stoppen in hun missies. Maar toen de blauwdrukken uitlekten via een klokkenluiderswebsite, bouwde elke groep, en elke macht, die het zich kon veroorloven, de Comanche voor hun eigen doeleinden. Daarmee was een nieuw tijdperk van helikopteroorlogsvoering aangebroken.

Op vaardigheid gebaseerde conflictmissies

Beheers uitdagende missies in de singleplayer game mode genaamd Conflicts. Voltooi verschillende doelstellingen, verdien medailles voor speciale opdrachten, en leer meer over de wereld van Tellus Task Force, het onderdeel van IJTF. Elke medaille biedt een uitdaging, dus bereid je voor om je vaardigheden te testen!

Infiltratie

Speel als de aanvaller of de verdediger in deze explosieve objective-based competitieve tactische team multiplayer. Strijd in 4 vs. 4 gevechten en kies uit verschillende Comanche en drone modellen met spectaculaire speciale vaardigheden.

Blackbox

Dit snelle multiplayerspeltype is Team-Deathmatch met killbevestiging. Coördineer met je team en vind de snelste manier om de meeste takedowns te behalen.

Er is op Steam trouwens ook een gratis demo beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)