We kennen de Xbox Games With Gold voor september

Nog even en dan zit augustus 2021 er helemaal op. Hoog tijd dus om september in te zetten met een goede start. In het geval van de Xbox-gamers zijn dat de Xbox Games With Gold voor september.

Onderstaande games kunnen Xbox-gamers met een betalend Gold-abonnement binnenkort gratis toevoegen aan hun collectie.

  • Warhammer: Chaosbane – 1 tot en met 30 september.
  • Mulaka – 16 september tot 15 oktober.
  • Zone of the Enders HD Collection – 1 tot en met 15 september.
  • Samurai Shodown II – 16 tot en met 30 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “We kennen de Xbox Games With Gold voor september

Reacties zijn gesloten.