Saints Row: The Third Remastered nu gratis in de Epic Games Store

De Epic Games Store heeft er al heel wat gratis games opzitten, en daar komt er vandaag nog eentje bij die je zeker moet binnenhalen.

Je kan namelijk helemaal gratis en voor niks Saints Row: The Third Remastered downloaden en aan je collectie toevoegen, en houden. Niet slecht als je het ons vraagt.

Na de officiële aankondiging van de Saints Row reboot gisteren op de Gamescom Opening Night is dit het moment bij uitstek om kennis te maken met de franchise, als je dat in het verleden al niet zou gedaan hebben.

In Saints Row: The Third Remastered krijg je de leiding over de Saints op het hoogtepunt van hun macht. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels.

Geremasterd met verbeterde graphics, Steelport de oorspronkelijke stad van de zonde, heeft er nog nooit zo goed uitgezien terwijl het verdrinkt in seks, drugs en wapens.
Jaren nadat ze Stilwater voor zichzelf hebben ingenomen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van een straatbende naar een bekende merknaam, met Saints sneakers, Saints energiedrankjes en Johnny Gat bobblehead poppen allemaal verkrijgbaar in een winkel bij jou in de buurt.

De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar hun beroemdheidsstatus is niet onopgemerkt gebleven. Het Syndicaat, een legendarisch crimineel broederschap met pionnen over de hele wereld, heeft zijn oog laten vallen op de Saints en eist een eerbetoon.

Het enige wat je moet je doen om deze game aan je collectie toe te voegen, is naar deze link surfen en downloaden. Moeilijker is dat niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)