fbpx

Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike introduceert nieuw spelmechanisme Fusion Strike Style

The Pokémon Company International heeft vandaag een nieuw spelmechanisme geïntroduceerd: Fusion Strike Style. Dit nieuwe type Battle Style maakt deel uit van de aanstaande Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike, die op 12 november 2021 wereldwijd gelanceerd zal worden.

Ietwat paarse en roze Pokémon met de Fusion Strike Style beschikken vaak over aanvallen die gericht zijn op teamwork en die uitgaan van het principe dat je sterker staat met meer. Fusion Strike Pokémon hebben er doorgaans baat bij wanneer andere Pokémon met deze Battle Style van de partij zijn.

Fusion Strike Style verschijnt tevens op Trainer- en Special Energy-kaarten, die Pokémon met deze specifieke Battle Style gewoonlijk ondersteuning bieden en spelers in staat stellen een Fusion Strike Style-deck samen te stellen.

Sword & Shield—Fusion Strike zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties en bevat 25 Fusion Strike-kaarten, zoals Mew VMAX, Genesect V en Hoopa V. Daarnaast kunnen Trainers met de volgende kaarten spelen:

·   20 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V

·   8 Pokémon VMAX

·   20 Trainer-kaarten en 7 full-art Supporter-kaarten

·   1 Special Energy-kaart

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d