Cinematic trailer voor Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters

Het hoeven niet altijd de Far Cry’s, Halo’s of GTA’s van deze wereld te zijn die de show stelen. Waarom eens niet een Warhammer 40.000-game in de kijker plaatsen?

Daemonhunters, ontwikkeld door Complex Games, is een snelle, turn-based tactische RPG die het verhaal vertelt van een groep Grey Knights, een elite broederschap van genetisch gemanipuleerde Space Marines gewijd aan het zuiveren van de corrumperende krachten van Chaos en hun strijd om de verspreiding van een daemonische plaag te stoppen; The Bloom.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)