fbpx

“De cheats in warzone zijn zooo erg…”

Verdansk Warzone

Cheaters ze zijn en blijven een pest. We stellen ons eigenlijk de vraag of ontwikkelaars en uitgevers er, buiten ze bannen, iets aan kunnen doen? Want ze blijven maar opduiken als paddenstoelen uit de grond. Waar blijft die anti cheat software Activision?

Onderstaande video, waarin de bekende YouTuber TimTheTatman een hacker spot en hem volgt, toont nog maar eens hoe die gasten, zonder scrupules of principes te werk gaan.

Als je je dus soms afvraagt in een potje Warzone hoe die gasten er keer op keer in slagen jou een kogel door de kop te knallen, dan is dit een mooi staaltje…

De video werd ons ingestuurd door VLP, een trouwe Pragalicous-fan waarvoor dank.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over ““De cheats in warzone zijn zooo erg…”

  1. Dan spelen we een single player game he πŸ˜‰ daar zijn geen cheaters πŸ˜‰

  2. Haha, iets zegt me dat dit niet helemaal waar is πŸ˜‰ Mensen foppen blijkbaar graag zichzelf πŸ™‚

    MP = Speel al eens graag FH4 Forzathon, elk uur beschikbaar. Hoe dikwijls dat daar freeloaders bijzitten, echt van verschoten. Dus niet enkel FPS dus. Zoals het echte leven, profiteren van de anderen hun werk. En ik dacht te ontsnappen vd realiteit voor even, laat ons een gamepje spelen πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: