Nieuwe update voegt heel wat content toe aan Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

Titelupdate 5.5 voor Watch Dogs Legion is nu beschikbaar op alle platformen. De nieuwe update introduceert Assassin’s Creed Crossover-content, een Invasion modus, Watch Dogs Legion of The Dead voor consoles en nog veel meer.

Titelupdate 5.5 brengt Assassin’s Creed naar Watch Dogs Legion met twee gratis verhalende missies – ‘Enter the Assassins’ en ‘The New Creed’ – en twee open wereld missies – ‘Templar Hunt’ en ‘Artifact Hunt’.

Spelers die de Season Pass bezitten, gaan in single player en online aan de slag met Darcy, een lid van de Assassin Order uit Assassin’s Creed. Ze bevat verschillende vaardigheden, zoals:

 • Hidden Blade: Het iconische wapen van de Assassins. Verbetert de melee en maakt het neerhalen van vijanden mogelijk vanuit elke hoek.
 • Eagle Drone: Een drone om te scouten die zichzelf kan vernietigen en een elektromagnetische puls van een korte afstand kan laten afgaan.
 • AR Disguise: Spelers nemen het gedaante van een vijand aan om toegang te krijgen tot verboden locaties. Dit is ook van toepassing voor bondgenoten in multiplayer.

De update brengt ook extra gratis content met zich mee voor zowel de single player-modus als de online modi:

Online modus:

 • Invasion PvP: De favoriete PvP-modus onder fans krijgt een Play-as-Anyone behandeling; indringers hebben toegang tot tools die misleiden, waaronder de mogelijkheid om te wisselen naar andere personages in de wereld om detectie te vermijden. Het Search-team gebruikt hun wapens, vaardigheden en tools uit de omgeving om te voorkomen dat de download wordt voltooid.
 • Extraction PvP: Een nieuwe modus waarin spelers de kostbare crypto drives bemachtigen en door de stad racen om gegevens te uploaden terwijl ze worden opgejaagd door tegenstanders.
 • Nieuwe beloningen, waaronder een kroon en twee outfits.

Single player-modus:

 • Resistance-modus: Spelers hebben de mogelijkheid om de campagne van Watch Dogs Legion op een nieuwe manier te ervaren waarbij …
 • permadeath altijd aan staat,
 • tube station fast travel is uitgeschakeld,
 • de meeste burgers beginnen met een afkeer naar DedSec,
 • de meeste vaardigheden, hacks en gadgets veel langere cooldowns hebben,
 • en meer…

Tot slot is Watch Dogs Legion of the Dead nu ook beschikbaar voor consoles. Watch Dogs Legion of the Dead biedt een rogue-lite ervaring waarin spelers moeten overleven tegen de dreiging van de ondoden en vijandige inwoners die ronddwalen in de gevallen stad Londen. Alleen of met maximaal vier vrienden in coöp, moeten spelers zichzelf op strategische manieren in veiligheid weten te brengen door het extractiepunt te bereiken terwijl ze onderweg zoveel mogelijk benodighdeden proberen te verzamelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)