Marvel Games onthult oorsprong Grand Unifier Raker in Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel Games vertelt ons meer over Grand Unifier Raker en de Universal Church of Truth, die gisteren beide werden onthuld in een nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-video.

In deze video vertelt Bill, die in 2008-2010 als redacteur aan de comics van Guardians of the Galaxy werkte, over de oorsprong van de cybernetisch verbeterde fanatiekeling en zijn raadselachtige organisatie, die samen de zogenaamde “Promise” naar het hele heelal willen brengen.

In de video komen Star-Lord en zijn crew oog in oog te staan met de Grand Unifier Raker, geflankeerd door twee van zijn imposante lijfwachten, de Inquisitors. Ondanks het feit dat hij door Rocket wordt beschoten, lijkt Grand Unifier Raker (momenteel) niet voornemens de Guardians kwaad te doen, maar wil hij ze in plaats daarvan voorstellen aan de mysterieuze Matriarch.

De dramatische scene eindigt wanneer het kolossale ruimteschip van de Universal Church of Truth verschijnt om Hala’s Hope in zijn geheel op te slokken en onze Guardians gevangen te nemen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)