Nieuwe trailer, demo en releasedatum voor WarioWare: Get It Together!

WarioWare: Get It Together!

De fans van WarioWare die hebben vandaag niet te klagen. Nintendo heeft niet één, zelfs geen twee maar wel drie leuke nieuwtjes te delen rond deze titel.

WarioWare: Get It Together! verschijnt op 10 september voor Nintendo Switch en dit keer moeten spelers Wario en zijn crew helpen om uit een wereld vol microgames te ontsnappen. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen.

En het kan nog beter, want er is nu ook een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop, zodat spelers vandaag nog een voorproefje op de actie kunnen nemen.

Spelers kunnen niet alleen Wario besturen, maar ook de rest van de crew, inclusief Jimmy T, Ashley, 9-Volt en andere mafkezen, binnen honderden van hun eigen chaotische microgames, waarbij ze hun ongekend absurde vaardigheden moeten gebruiken om elke uitdaging te overwinnen.

Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen de Verhaalstand, of geniet van de gekte op je eigen Switch-systeem in de draadloze multiplayerstand.

De Megamix is een competitieve party-stand die twee tot vier vrienden op hetzelfde systeem kunnen spelen om samenwerkend (of niet!) te genieten van microgames en andere leuke uitdagingen. Daarnaast kunnen spelers strijden om de Wario-beker, wekelijkse uitdagingen voltooien of online strijden voor een hoge plek op de wereldranglijst.

En als kers op de taart dus ook een gloednieuwe trailer die je hieronder kan bekijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)