Aan zombies geen gebrek in nieuwe World War Z: Aftermath-trailer

World War Z is zonder twijfel een van de leukste coöp zombieshooters van de voorbije maanden, en jaren. Niet meer dan normaal dus dat Saber Interactive graag een extra hoofdstuk wil breien aan dit succesverhaal.

Dat doet de ontwikkelaar met World War Z: Aftermath dat vanaf 21 september beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, de Epic Games Store en Steam. Daarbovenop kan je de game, dankzij de backwards compatibility modus ook spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X en dit in 4K/60 FPS.

World War Z: Aftermath draait op Sabers dynamische Swarm Engine en laat je met maximaal drie vrienden of in je eentje met AI-teamgenoten tegen hordes uitgehongerde zombies spelen in twee compleet nieuwe verhaallijnen die zich afspelen in de stad Rome, inclusief Vaticaanstad, en op het Russische schiereiland Kamtsjatka, dat in de sneeuw ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)