Metalband Sabaton pakt uit met nieuw World of Tanks-nummer en video

Fans van het betere metalwerk kennen ongetwijfeld de populaire Zweedse metalband Sabaton. Zoek hun nummer Primo Victoria maar eens op, dan ben je meteen mee. Ook bij Wargaming zijn ze fan van de band want de ontwikkelaar van World of Tanks komt naar buiten met een nieuwe samenwerking met Sabaton.

Hun nieuwe nummer, en bijhorende video, Steel Commanders geeft de aftrap voor een groots in-game evenemt dat tankers zal belonen met een stukje geschiedenis: de allereerste Tier IX Premium tank.

Naast de videoclip, met in de hoofdrol de voor een Grammy Award genomineerde celliste Tina Guo en Sabaton, is er een nieuw in-game evenemt: Spirit of War. In dit event zullen tankers uitdagingen aangaan om de grootste beloning in de wacht te slepen: de allereerste Tier IX Premium-tank van de game, de Strv K.

Deze zal worden bemand door een Sabaton-crew met onder andere Brodén, die een aangepaste voice-over heeft ingesproken die vol easter eggs zit die fans kunnen ontdekken. Zodra tankers hun Strv K hebben verdiend, krijgen ze de opdracht om de exclusieve 3D-stijl ‘Spirit of War’ te bemachtigen.

Zelfs als spelers de marathon uiteindelijk niet uitspelen, verdienen ze goodies en krijgen ze bij elk level dat ze uitspelen 10% korting op de aankoop van de Strv K, en dat geldt ook voor de 3D-stijl.

De Strv K heeft ook zijn eigen Sabaton-soundtrack en je kunt er extra’s mee verdienen in Random Battles.

Het Spirit of War-evenement loopt van 27 augustus tot en met 6 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)