Halo Infinite ligt 8 december in de rekken

Halo Infinite

Dé grote afwezige op Microsoft/Xbox Gamescom-presentatie was ongetwijfeld Halo Infinite. Of houdt Microsoft nog iets achter de hand voor de openingsceremonie vanavond?

Volgens een bekende leaker zou Microsoft dit bewust gedaan hebben, zodat ze nog iets hebben om te schitteren op Gamescom Opening Night vanavond. En de reden hiervoor zou de aankondiging zijn van de releasedatum.

Halo Infinite zou namelijk op 8 december in de rekken liggen als we deze bronnen, waaronder een bericht op de Xbox Store, mogen geloven. Al kunnen we zoals jullie weten niet rekenen op een volledige game, mogen we het onafgewerkt noemen?

Zoals blijkt uit dit artikel zouden er heel wat elementen ontbreken tijdens de launch waaronder onder andere de campagne coöp modus en Forge. Wat toch jammer is vinden wij.

Maar bon, 8 december is nog ver, dus wie weet, misschien komt het allemaal wel goed.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)