Bandai Namco trapt Gamescom af met release Little Nightmares II Enhanced Edition

Bandai Namco Entertainment Europe wacht de officiële opening van Gamescom niet af om met een eerste bericht naar buiten de komen. Centraal staat hun schattige, nuja schattige, horrorspel Little Nightmares II.

Bandai Namco kondigt namelijk de release aan van Little Nightmares II Enhanced Edition, de next-gen versie van Little Nightmares II, dat nu verkrijgbaar is op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Little Nightmares II Enhanced Edition is gratis beschikbaar op console voor zij die in het bezit zijn van de PlayStation 4- of de Xbox One-versie van het spel. De Enhanced Edition op pc is beschikbaar via een patch.

Er zullen twee modi beschikbaar zijn, een Performance-modus zal het spel in 2160p en 60 fps zetten, en een Beauty-modus zal de resolutie van het spel zien voor maximaal 4K met een dynamische resolutie en 30 fps. Hier zijn de details van wat deze Enhanced Edition bevat:

  • Beauty Mode – Little Nightmares II draait op 30 fps bij een resolutie van 4K met geoptimaliseerde Ray Tracing.
  • Performance Mode – Vergrendelt het spel op 60fps. Dynamische resolutie tot 4K om 60fps te behouden met Ray Tracing.
  • Ray-Traced Reflections – Maakt het mogelijk dat elk glimmend oppervlak een reflectie geeft. De helderheid en definitie zijn afhankelijk van de oppervlakken.
  • Volumetrische schaduwen – Verhoogde resolutie van volumetrische schaduwen. Lichtstralen worden verstoord door objecten en personages die voor een sterke lichtbron bewegen. 
  • Interactieve deeltjes – Deeltjes zijn overvloediger en dynamisch beïnvloed door Mono, Six en de belangrijkste antagonisten. Deeltjes zwemmen en wervelen achter hen aan, waardoor een realistischere en meeslependere omgeving ontstaat. 
  • Meeslepende audio – Nieuwe meeslepende 3D-soundscape-mix, voor een meer meeslepende ervaring bij het luisteren via 5.1 /7.1 audiosystemen of koptelefoons.

De pc-versie geniet van dezelfde verbeteringen en zijn aanpasbaar voor alle gebruikers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)