Check hier vanavond LIVE om 20u00 de Gamescom Opening Night Show

Gamescom Opening Night Live 2021

Volgende week is het zover, dan start de digitale Gamescom. Om ons helemaal hyped te krijgen voor deze editie heeft Gamescom een persbericht de wereld ingestuurd waarin ze onder andere het volledige programma hebben vrijgegeven.

Waar iedereen naar uitkijkt, is ongetwijfeld de Opening Night die opnieuw gepresenteerd wordt door Geoff Keighley. De show werd vorig jaar door meer dan twee miljoen mensen gevolgd en in de show van dit jaar zullen in twee uur tijd maar liefst 30 verschillende games getoond worden. Gaande van nieuwe trailers van reeds onthulde games tot nagelnieuwe aankondigingen.

Stem woensdag 26 augustus om 20u00 af op het Youtube-kanaal van Gamescom en ontdek alle scoops heet van de naald.

Uiteraard zullen ook wij alle nieuws volgen. Dat wordt netjes verzameld op deze handige overzichtspagina.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.