Actieve vulkanen, waanzinnige jumps en schitterende omgevingen in nieuwe Forza Horizon 5 gameplay video

Wordt Forza Horizon niet alleen de ultieme maar ook de mooiste racegame van 2021? Als je het ons vraagt, zeker na het bekijken van de nieuwe 8 minuten durende gameplay video, dan kan je daar maar één ding op antwoorden: ja.

Actieve vulkanen, een zandstorm, glimmende bolides, waanzinnig mooie omgevingen, de coolste sportbakken waar wij alleen maar kunnen van dromen, een diversiteit aan omgevingen, stunts en drops, en zo kunnen we nog even doorgaan. Ow ja, dan vergeet ik nog mijn favoriete vogel te vermelden, pink flamingo’s!

Kijk en geniet van deze gloednieuwe Forza Horizon 5 gameplay trailer en weet dat de game bij launch beschikbaar is via Xbox Game Pass. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Tja, een echte Lambo, Ferrari of Porsche in zijn garage natuurlijk…

En de echte fans die willen natuurlijk racen met die super coole en exclusieve limited edition Forza Horizon 5-controller. Check hiervoor de video die helemaal onderaan staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)