Volg vanaf 17u00 live de Destiny 2 Showcase voor de onthulling van The Witch Queen

Gamescom staat voor de deur en dat wil dus zeggen dat er ons het een en het ander te wachten staat. Naast de Gamescom Opening Night houden ook Xbox en Bungie een aparte showcase om ons op te warmen. Bungie trapt het feest vandaag op gang om 18u00.

Vandaag, dinsdag 24 augustus, onthult Bungie om 18u00 The Witch Queen, de volgende uitbreiding van Destiny 2. Daarnaast zal er nog veel meer te zien zijn tijdens de livestream.

In afwachting van het speciale showcase-evenement heeft Bungie een teaser vrijgegeven die je hieronder kan bekijken.

Je kan de showcase volgen via Twitch. De pre-show start om 17u00, de showcase zelf om 18u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)