Speel dit weekend de Call of Duty: Vanguard PlayStation Alpha

Call of Duty Vanguard

Goed nieuws voor de fans die graag al eens willen proeven van wat Call of Duty: Vanguard onder de motorkap heeft steken. De PlayStation gamers kunnen dit weekend namelijk kennis maken met de game én de nieuwe Champion Hill Multiplayer Mode.

Van 27 augustus om 19u00 uur tot 29 augustus om 19u00 kunnen alle PlayStation 4- of PlayStation 5-gamers deelnemen aan de Call of Duty: Vanguard PlayStation Alpha, met het innovatieve nieuwe speltype Champion Hill van Sledgehammer Games.

Deze 48 uur durende speelsessie is je eerste kans om Call of Duty: Vanguard te spelen, twee maanden voor de release op 5 november, en voor de meeste PlayStation-bezitters is een PlayStation Plus-abonnement niet vereist.

Na een wereldwijde Multiplayer Reveal op dinsdag 7 september, maak je je klaar om de Call of Duty: Vanguard Beta te ervaren. Deze wordt gehouden gedurende twee weekends, namelijk van vrijdag 10 september tot maandag 13 september, en van donderdag 16 september tot maandag 20 september.

Het eerste weekend – van 10 tot en met 13 september – is voor PlayStation-bezitters die de game hebben voorbesteld.

Het tweede weekend zal worden beschouwd als een open beta in zijn geheel voor PlayStation-bezitters. Degenen op andere platforms zullen de game moeten pre-orderen om toegang te krijgen tot de eerste twee dagen van de beta (16 en 17 september), voordat het een open beta wordt voor alle platforms van zaterdag 18 september tot maandag 20 september om 19u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)