Control heeft de kaap van 10 miljoen spelers bereikt

Control

Control is en blijft een geweldige game. De game van Remedy slaagt er opnieuw in om een geschift verhaal neer te zetten waarbij je toch geïntrigeerd achter blijft.

De ontwikkelaar heeft tijdens een bijeenkomst met investeerders laten weten dat er inmiddels meer dan 10 miljoen gamers Control heeft gespeeld. Een duizelingwekkend hoog aantal, dat ook makkelijk te verklaren is.

Want dit wil natuurlijk niet zeggen dat 10 miljoen mensen de game gekocht hebben. Nee, Control is ondertussen al een tijdje onderdeel van de Xbox Game Pass-bibliotheek én was in februari van dit jaar gratis te downloaden voor abonnees van PlayStation Plus.

Toch is het een mooie verwezenlijking van Remedy om zo’n groot publiek te triggeren om Control uit te testen. Laat ons hopen dat er nu snel werk gemaakt wordt van die andere games waaraan ze werken…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.