EA genadeloos voor Battlefield 2042-leakers

Battlefield 2042

Een NDA teken je niet voor het plezier. Dat zullen veel streamers en deelnemers van de Battefield 2042-bèta aan de lijve ondervinden. EA wist namelijk te vertellen dat ze personen die de NDA verbreken de toegang tot de bèta zullen ontzeggen, maar dat is niet alles…

Zo lieten ze bij EA weten dat wie de NDA niet respecteert, toegang zal verliezen tot de huidige bèta, toekomstige bèta’s en zelfs de afgewerkte game! Hou je je dus niet aan de regels, dan kan het zijn dat je later dit jaar gewoonweg niet aan de slag kan met de finale game. EA heeft deze week reeds wat videos offline gehaald, dus enkelen zijn er al aan voor de moeite.

Adam Freeman, lead community manager bij EA, probeerde bijgevolg nogmaals het nut van dergelijke bèta’s uit de doeken te doen. De man in kwestie vertelde hoeveel nuttige informatie ze uit dergelijke technische testen kunnen halen en dat de bèta’s alles behalve bedoeld zijn om met een groot publiek te delen. Ook Freeman wees de community nogmaals op de regels:

“Codes have started to roll out and if you’re thinking about sharing them to a friend, don’t – they won’t work. You also don’t want to share your account information with folks either, that’s going to end badly for you. Super Badly.”

Adam Freeman, lead community manager bij EA

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.