Woensdag meer info over de aankomende Pokémon-games in een nieuwe livestream

Pokémon Legends Arceus

Deze winter gaan de vele Pokémon-fans geen blijf weten met hun tijd, want er staan maar liefst drie games op de planning.

Op 19 november lanceren Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl op Nintendo Switch. Dit zijn herwerkte versies van de razend populaire DS-klassiekers.

Maar hét pronkstuk van The Pokémon Company verschijnt volgend jaar op de Switch. Dan kunnen we eindelijk aan de slag met de langverwachte open-wereld game waar fans al jaren op aan het wachten zijn: Pokémon Legends: Arceus.

The Pokémon Company heeft blijkbaar nog wat info over dit trio achter de hand en wil dat graag me de wereld delen. Daarom zenden ze nu woensdag, 18 augustus, om 15u00 een Pokémon Presents-livestream.

Gelukkig is het nog vakantie, dus kan je alles live volgen via YouTube!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.