Ontdek hoe het design van Guardians of The Galaxy tot stand kwam in nieuwe dev diary

Marvel's Guardians of the Galaxy

Een van de grootste verrassingen van de voorbije E3 was voor mij persoonlijk de aankondiging van Marvel’s Guardians of The Galaxy, een splinternieuw single-player avontuur ontwikkeld door Eidos-Montréal.

Vandaag heeft de ontwikkelaar een uitgebreide video op de wereld losgelaten waarin ze meer vertellen over hoe de uitstraling en stijl van de verschillende Guardians tot stand kwam.

Uiteraard hebben ze gekeken naar de comics die Marvel reeds op de markt heeft gebracht, maar het is mooi om te zien dat ze toch bepaalde aspecten weten toe te voegen. Zo gingen ze ervan uit dat Star-Lord een grote fan was van de 80’s rockband Star-Lord en daar zijn uiterlijk op gebaseerd. Daarnaast krijgen we ook meer info over de karaktermodellen van Groot, Rocket, Drax en Gamora.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De Nintendo Switch krijgt op datzelfde moment een Cloud-versie, waarbij de game gestreamd zal worden naar je console.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.