fbpx

Maak vanaf nu het Fortnite-eiland onveilig als Superman

Fortnite Superman

Fortnite blijft inzetten in superhelden en andere sci-fi personages. Na Star Wars-personages als The Mandalorian en Kylo Ren en DC-helden zoals Batman, kan je vanaf nu de actie induiken als de slechtst vermomde superheld ooit: Superman.

Want zeg nu zelf, het is toch onwaarschijnlijk dat niemand merkt dat journalist Clark Kent zonder zijn bril gewoon Superman is? Maar soit, daar gaat het nu niet om.

Als je de Battle Pass hebt, kan vanaf nu Superman vrijspelen in de populaire Battle Royale-game Fortnite. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is enkele in-game quests voltooien die je worden aangedragen door Altered Beast, Batman en Clark Kent. Je kan deze quests ook accepteren via de telefoons aan bushaltes.

Na een 5-tal quests tot een goed einde te hebben gebracht, krijg je de skin van Clark Kent. Ga je daarna in een van de speciale rode telefooncellen, dan ontvang je ook de emote waarbij je veranderd naar Superman.

Het huidige zevende seizoen van Fortnite loopt nog tot en met midden september.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Maak vanaf nu het Fortnite-eiland onveilig als Superman'

Reacties zijn gesloten.

%d