Download nu je gratis Assassin’s Creed Valhalla’ Ezio Auditore-dlc

Ezio Auditore Assassin's Creed

Eivor uit Assassin’s Creed Valhalla is best wel een coole en stoere dude, maar hij kan (en daar zijn de fans het allemaal over eens) niet tippen aan Ezio Auditore. Ezio, die in 2009 zijn opwachting maakte in Assassin’s Creed II, wordt nog steeds beschouwd als de beste Assassin ever en daar speelt Ubisoft nu op in.

Assassin’s Creed-fans, die minstens twee Assassin’s Creed-games gespeeld hebben, kunnen nu via Ubisoft Connect gratis de Ezio Auditore-dlc binnenhalen.

Zo kunnen ze morgen wanneer Valhalla’s Siege of Paris-dlc verschijnt meteen aan de slag met de Viking-versie van Ezio.

Al blijf ik wel trouw aan Eivor tot het einde van zijn verhaal…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)