Sony denkt aan een PlayStation Plus Premium Subscription

Crunchyroll

Het is nog steeds wachten op Sony’s antwoord op Xbox Game Pass. Zou dat deze PlayStation Plus Premium Subscription kunnen worden?

Je betaalt voor PlayStation Plus en je betaalt voor PlayStation Now. Bij Xbox heb je dan weer Xbox Live én Game Pass én EA Play in één pakket. Wat gaat Sony daar nu tegenover plaatsen?

Wel, volgens bepaalde bronnen denkt Sony aan een duurdere versie van hun bestaande PlayStation Plus-abonnement, en dit in de vorm van een PlayStation Plus Premium Subscription. Deze zou dan ook een abonnement op het pas verworven animatiekanaal Crunchyroll, en het reeds eerder verworven Funimation bevatten.

Sony Pictures CEO Tony Vinciquerra heeft er alvast een goed oog in zegt hij “Met Crunchyroll en Funimation zijn we toegewijd aan het creëren van de ultieme anime-ervaring voor fans en het presenteren van een unieke kans voor onze belangrijkste partners, uitgevers, en de enorm getalenteerde makers om hun meesterlijke inhoud te blijven leveren aan een publiek over de hele wereld. Met de toevoeging van Crunchyroll hebben we een ongekende kans om anime-fans als nooit tevoren te bedienen en de anime-ervaring te bieden op elk platform dat ze kiezen, van bioscoop, evenementen, home entertainment, games, streaming, lineaire tv – overal en op elke manier waarop fans hun anime willen ervaren. Ons doel is om zo snel mogelijk een uniforme anime-abonnementservaring te creëren.

Maar als geen fan bent van anime, waarom zou je dan meer gaan betalen voor iets wat je eigenlijk niet interesseert?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)