Chivalry 2’s eerste gratis content-update nu beschikbaar

Chivalry 2

Wat is er leuker dan je tegenstanders met een zwaard of een bijl aan stukken hakken? Inderdaad, vermijden dat het jouw ledematen zijn die in het rond vliegen. Welkom, in de wonderbaarlijke wereld van ridders in Chivalry 2.

Chivalry 2 is plezant om te spelen. de game is zeer toegankelijk en absoluut ideaal om je te ontspannen na een dag hard werken.

De fans van deze middeleeuwse multiplayer only hack en slash die kunnen vanaf vandaag aan de slag met de eerste gratis content-update. Deze bevat twee nieuwe mappen, namelijk Galencourt en Courtyard, een arena modus en meer dan 60 nieuwe cosmetics om je ridders te pimpen.

Daarnaast ook de nodige verbeteringen waaronder een betere arrow cam, een nieuwe speelbare klasse de Monk, en de nodige fixes en tweaks.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)