fbpx

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl krijgt dankzij Koch Media verschillende fysieke versies

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Het is tegenwoordig niet meer evident dat een game ook nog op een schijfje verkrijgbaar is. Dit tot onvrede van de vele gameverzamelaars onder ons.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl blijft gelukkig van het digitale lot gespaard, want uitgever Koch Media heeft vandaag bekend gemaakt dat ze de game van GSC Game World in fysieke vorm gaat verdelen. En daar horen blijkbaar ook Collectors Edition bij! Meer info daarover krijgen we later…

“We zijn verheugd om samen te werken met Koch Media om fysieke versies van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl naar gamers van over de hele wereld te brengen. We hebben het volste vertrouwen dat de game nu in goede handen is. Samen zullen we meerdere edities van de game bieden, zodat iedereen voor zichzelf de versie met de hoogste waarde kan vinden.”

Evgeniy Grygorovych, CEO van GSC Game World

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is gebaseerd op een alternatieve tijdlijn die zich afspeelt in Tsjernobyl, waar in 1984 een kernreactor ontplofte. Dit tweede deel zal ons opnieuw een mix van first-person shooter, horror en gedetailleerde simulatie voorschotelen. Dit alles in een grote open post-apocalyptische wereld.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is vanaf 28 april 2022 verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en PC.

Ik ga alvast wat centjes opzij zetten zodanig dat ik een Collectors Edition op de kop kan tikken wanneer ze beschikbaar zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: