fbpx

Netflix lost eerste trailer voor het laatste seizoen van Lucifer

Lucifer is onze, mijn vrouw en ik dus, favoriete serie. Zij is zot van Lucifer en ik ben zot van detective Chloe Decker (en Maze). Maar binnenkort is de pret gedaan want met seizoen 6 bereiken we meteen ook het einde van Lucifers verhaal.

Maar voor het zover is gaan we natuurlijk nog optimaal genieten van Lucifers duivelse avonturen en zien hoe hij het doet als de nieuwe God nu zijn vader, de echte God dus, met pensioen is.

De laatste tien afleveringen zijn vanaf 10 september te zien op Netflix. En wees er maar zeker van dat ik, en mijn vrouw, op de eerste rij zullen zitten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: