GTA V’s PS5-versie draait op 4K/60 fps zegt Sony

GTA V Grand Theft Auto

Op 11 november maakt GTA V zijn intrede op een nieuwe generatie spelconsoles, de derde reeds, namelijk PS5 en Xbox Series X/S. En, als we Sony mogen geloven, dan zal dat op hun console in stijl zijn.

Volgens de Duitse PlayStation-blog kunnen we rekenen op een grafische kwaliteit van 4K en 60fps.

Rockstar zelf heeft hier trouwens nog geen informatie rond gegeven, dus we moeten de mensen van Sony geloven op hun woord.

Over welke grafische specs de Xbox Series X/S zal beschikken, daar is nog niets over geweten. Maar we mogen, dat hopen we toch, er van uitgaan dat ook de Xbox-versie over dezelfde grafische specs zal beschikken.

Het zal alleszins voor onze ogen een wereld van verschil zijn, van 30fps naar 60fps…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)