Verover Parijs in Assassin’s Creed Valhalla, The Siege of Paris launch trailer

Assassin's Creed Valhalla

Na Wrath of the Druids kunnen we vanaf morgen aan de slag met de tweede DLC voor Assassin’s Creed Valhalla, getiteld The Siege of Paris.

The Siege of Paris speelt zich af in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis.

Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijgen spelers nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de welgekende Black Box-missies. Met infiltratiemissies krijgen spelers de vrijheid om te kiezen wat voor hen de beste manier is om hun aangewezen doelwit te elimineren. 

The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.

Om de nieuwe uitbreiding te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken en een van de eerste verhaallijnen voltooien – Grantebridgescire of Ledecestrescire. In Ravensthorpe ontmoet Eivor bezoekers uit Francia die verdachte, gulle cadeaus aanbieden, waarna spelers hun weg vinden naar Francia. Het voorgestelde powerlevel voor Francia is 200, maar is geen vereiste om The Siege of Paris te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)